Túrázás, Bicikli túrák, E-bike túrák, Mountain-cart

A kitzbüheli régió és a Pillersee- völgy és környéke végtelen túralehetőséggel várja az ide látogatókat. A régió több mint 2500 km túraútvonallal rendelkezik, kezdőtől a haladó szintig, gyönyörű kilátással és panoráma utakkal, és csodaszép elérhető csúcsokkal. St.Ulrich am Pillersee, ahol szállásunk is elhelyezkedik, a „KAT Walk Alpin” túraút része, amely egy 6 részből álló túraútvonal, ami 106 km hosszú és 6350 méter szintmagasságot tud maga mögött. Rengeteg túratérkép és letölthető GPS koordináták könnyítik meg a túrákon való tájékozódást. Számos hütte és menedékház található, amelyek finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várják a nagy útról érkezőket. Túravezetők fogadására is lehetőség van!


Bicikli túrák és E-bike túrák

Mint ahogy túraútvonal is, ugyanígy bicikli útvonalak és mountainbike útvonalak is hatalmas számban megtalálhatóak környékünkön. Összesen 6 régió lett a Mountainbike Holidays által 2017-ben a legnagyobb kitüntetéssel kitüntetve és ebből egy a Kitzbüheli régió. Több mint 1000 km kiépített bicikliút és 800 km moutainbike útvonal várja a hozzánk látogatókat! Szervezett biciklitúráinkon betekintést nyerhet a gyönyörűséges tiroli Alpok legszebb bicikliútjai közé. Gyerekek és családosok valamint fiatalok és idősebbek számára is egyaránt elérhető és teljesíthető túráinkon a részvétel garantáltan egy életre szóló élménnyel fogja gazdagítani vendégeinket. Biciklibérlés is rendelkezésre áll, így amennyiben nincs lehetőség az egész család kerékpárjának szállítására vagy pedig hirtelen kedvet kapunk egy kis tekeréshez, kedvező áron juthatunk jó minőségű kerékpárokhoz, akár gyerekek akár pedig felnőttek számára. Túráinkról és a részletekről bővebben ITT tájékozódhat!

Az E-bike napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis egy olyan komfortos biciklikről beszélünk amiknek köszönhetően elektromos rásegítéssel a nehezebben megközelíthető és nagy fizikai terhelést jelentő hegyek, hegycsúcsokra vezető utak is jelentősen könnyebben teljesíthetőek. Az elektromos hajtást kézzel a kormányon kapcsolhatjuk, így amennyiben szeretnénk, teljes mértékben rásegítés nélkül tekerhetünk, ugyanakkor ha elfáradtunk és egy kis pihenésre van szükségünk a kimerítő túra alatt, az elektromos hajtást egy mozdulattal aktiválhatjuk.


Nálunk lehetőség adódik ezen sporteszközök, E-bike- ok bérlésére, így akár a hagyományos bicikli túrák mellett lehetőség nyílik az E-bikeok kipróbálására is.